Gouden tips van Monica

Bloesem therapie, een leuk manier om jouw issues in orde te zetten:

Met veel plezier meld ik dat mijn 2 praktijken “Holistica” en “Skin Spa” zijn gefuseerd en een nieuwe naam hebben gekregen : “Nature’s Essence by Monica van Roijen “.

Geneeskunst, Natuurlijke therapieën , Skin & cosmetics onder een dak en een website!

 

Tip 1: Gebruik milk & lotions

Wilt u geen droge huid? Vergeet dan niet om uw huid goed schoon te maken en te hydrateren.
Schoonmaken van het gezicht met de juiste producten is belangrijk voor uw huid. Begin met de milk om de huid goed te reinigen zonder dat deze uitdroogt. Milk van Skin Spa is tevens make-up remover. Vervolgens brengt u lotion aan ter verfrissing van uw huid en om de poriën  te sluiten.

aromatherapie behandeling.2

Tip 2: Creëer voor jezelf een Spa-moment!

Als u ’s avonds tijd hebt, maak uw gezicht dan goed schoon met een make-up remover en breng een lotion aan. Gebruik vervolgens een masker om uw huid goed te voeden. Sluit af met een nachtcrème. Zo begint u de volgende dag met een fris gelaat!
Als uw huid extra hydratatie nodig heeft kunt u een kompres/vliesmasker doordrenken met de lotion Hydra of Fysio. Dit masker laat je10 a 15 minuten intrekken en kunt u aanschaffen in de Skin Spa praktijk.

Er komt zo een leuke film op tv en ik zet mijn mand met producten naast de bank. Voordat de film begint maak ik mijn huid goed schoon met de milk, zeer mild en hydraterend, daarna gebruik ik de hydra lotion: mijn huid voelt nu fris en vochtig aan. Vervolgens breng ik een masker aan op mijn gezicht, hals en decolleté. De film begint en bij de eerste pauze spoel ik het masker af. Ik breng een ampul aan om de huid te voeden en ga verder mijn film kijken. Bij de tweede commercial breng in mijn nacht crème aan. Nu heb ik alles om morgen weer fris voor de dag te komen. –
Dit kunt u ook doen tijdens het lezen van een boek of tijdens het computeren.

1. ampullen hydra, elastine en collageen

Tip 3: Bescherm uw huid tegen de zon

Ook al schijnt er geen zon, ga nooit zonder bescherming op uw gezicht de deur uit. Door middel van een gezichtscrème met factor, beschermt u uw huid tegen huidveroudering, huidkanker, pigment vlekken en een verbrande huid. Kies het juiste product met de juiste factor en bij twijfel staat Skin Spa u graag te woord.