Fruitzuur behandeling

Fruitzuurbehandeling voor gezicht, decolleté en handen

Fruitzuurbehandeling (± 60 minuten)

Last van een zeer droge of vermoeide huid? Skin Spa Monica van Roijen biedt u nu een effectieve behandeling op basis van fruitzuren die de huidconditie aanzienlijk verbeterd. U kunt huidveroudering, acne, rimpels en oneffenheden goed bestrijden. U heeft alleen de juiste producten nodig. De fruitzuurbehandeling laat uw gezicht weer stralen!
Bij Skin Spa Monica van Roijen is dgezichts behandeling fruitzuur .2eze behandeling los te verkrijgen of per kuur.

Wat is fruitzuur?

Fruitzuur wordt uit biologisch fruit gewonnen zoals appels, druiven, limoenen, grapefruits, sinaasappelen en tomaten. Door met fruitzuren te werken, stimuleer je het collageen dat zorgt voor een betere cel aanmaak. Daarnaast zorg je er ook voor dat de elastine in de huid wordt geactiveerd, dat weer voor de huid versteviging zorgt. Fruitzuren hebben een oplossend effect op de hoornlaag van de huid, maar werken ook anti bacterieel wat voor een probleemhuid zeer geschikt is.

Waar bestaat de behandeling uit?

Gezichtsbehandeling bestaande uit een uitgebreide huidanalyse, oppervlakkige reiniging van gezicht, hals en decolleté. Aanbrengen van op maat gemaakt fruitzuur, neutraliseren van uw huid met een kruidenlotion. Tot slot krijgt uw huid een massage, dieptereiniging en wordt er een masker en dagcrème aangebracht.

Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn handgemaakt in de Monica van Roijen Skin Spa laboratorium en bevatten geen alcohol, PEG’s, parabenen en minerale oliën.

U kunt de producten zoals; op maat gemaakte vitamine A dag of nachtcrème, fruitzuur crèmes, maskers en lotions ook aanschaffen voor thuisgebruik.