Brazilian Beauty

Brazilian Beauty behandeling (± 90 minuten)

Last van een beschadigde huid, veroudering, pigmentvlekken of acne? Ben jij opzoek naar een ontspannende goede kwalitatieve luxe behandeling die de conditie van uw huid versterkt, de huid glad, egaal, frisser en gezonder maakt?

Kom dan naar Skin Spa Monica van Roijen voor een Brazilian Beauty behandeling. Een behandeling met de beste resultaten ook voor de meest gevoelige huid. Dit in combinatie met de beste natuurlijke ingrediënten en advies op maat, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar en verhelpt en voorkomt huidproblemen. Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte hoogwaardige, 100% natuurlijke biologische ingrediënten.

Waar bestaat de behandeling uit?

Gezichtsbehandeling bestaande uit een uitgebreide huidanalyse, oppervlakkige reiniging van gezicht, hals en decolleté. Aanbrengen van fruitzuur, neutraliseren van uw huid met een kruidenlotion en vervolgens het aanbrengen van de Brazilian Beauty Serum met zuurstof. Gevolgd door een ontspannende massage met mango-pit crème en tot slot krijgt uw huid een dieptereiniging en wordt er een masker en dagcrème aangebracht.

Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn handgemaakt in de Monica van Roijen Skin Spa laboratorium en bevatten geen alcohol, PEG’s, parabenen en minerale oliën.

U kunt de producten zoals; op maat gemaakte vitamine A dag of nachtcrème, fruitzuur crème of gel, Brazilian Beauty serum, lotions en make-up remover ook aanschaffen voor thuisgebruik.