Andere gezichts-behandelingen

Basis Bio-plus gezichtsbehandeling

Bent u toe aan een ontspannende gezichtsbehandeling die uw huid weer optimaal verzorgd? Dan is deze behandeling met natuurlijke producten geschikt voor u. De behandeling gaan acne en rimpels tegen.
De behandeling wordt geheel afgestemd op uw huid na een huidanalyse. De huid wordt eerst diep gereinigd waarna een ontspannende massage volgt. Daarna wordt er nog een heerlijk masker aangebracht en als afsluiter een voedende crème. Ook kunt u de producten bestellen voor thuisgebruik voor een optimaal resultaat
aromatherapie behandeling.2

 Aromatherapie-behandeling: Aroma Spa

We kennen het allemaal wel, door een overvloed aan stress en een druk schema hebben we weinig tijd om de juiste aandacht aan onze huid te geven.
De Aromatherapie behandeling met etherische oliën zorgen voor een ultieme ontspanning. De behandeling begint met een huidanalyse zodat de behandeling op uw huid afgestemd kan worden. Hals, decolleté, schouders, nek, oren, gezicht, hoofdhuid en haar worden gedurende deze behandeling gemasseerd.
Om thuis ook te kunnen genieten, kunt u altijd nog een persoonlijke formule met oliën kopen, dat kan in de vorm van een spray of druppels voor in bad of onder de douche.

Acne behandeling

Veel artsen verwijzen cliënten met een onzuivere huid door naar Skin Spa voor een acne behandeling. Tijdens de behandeling wordt de huid verzorgd met een op maat gemaakte formule die de kwaliteit van de huid zal verbeteren. Deze formule is gemaakt op basis van Vitamine A, Vitamine C, fruitzuur en kruiden. De Aromatherapie kan als aanvullende behandeling gekozen worden voor een optimaal resultaat.
Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn hand gemaakt door mij in mijn laboratorium en op maat voor de behoefte van uw huid. De ingrediënten zijn uit eigen tuin gekweekt of biologisch en op een eerlijke manier verkregen. Alle producten zijn vrij van alcohol, PEG’S, parabenen en minerale oliën.

gezichts behandeling acne